Ønsker I at nyde vores gode mad, stemningen, atmosfæren og ikke mindst den festlige 70'er, 80'er & 90'er musik, som vi spiller op med i kælderens Diskotek Charlston, så husk at reservere bord. Vi tager som altid imod bestillinger efter først-til-mølle-princippet. Se datoerne for årets julefrokost herunder.
FORRET
Gravad laks med sød sennepsdressing - skæres ved bordet. (spis så meget, du ønsker)
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med bagt kartoffel, pommes frites, kryddersmør og brød.
DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.
Kr. 385,- pr. person
(Med forbehold for ændringer )
I kan opleve årets julefrokost på Rosenhøj på følgende fredage og lørdage:
DATOER I NOVEMBER:
Fredag den 16. nov. 2018
Lørdag den 17. nov. 2018
Fredag den 23. nov. 2018
Lørdag den 24. nov. 2018
Fredag den 30. nov. 2018
DATOER I DECEMBER:
Lørdag den 1. dec. 2018
Fredag den 7. dec. 2018
Lørdag den 8. dec. 2018
Fredag den 14. dec. 2018
Lørdag den 15. dec. 2018
Fredag den 21. dec. 2018
Lørdag den 22. dec. 2018
Bordreservation til mellem 2 og 120 personer efter først-til-mølle-princippet på tlf.: 97 52 53 25.