Armagnac er en fransk druebrændevin fra regionen af samme navn. Den gyldenbrune spiritus er blevet fremstillet for foden af Pyrenæerne siden 1400 tallet og er i årtier blevet serveret som husets avec på A Hereford Beefstouw.
Særligt ved Armagnac er, at den har en ganske enestående evne til at forædles og blive bedre over tid – i nogle ganske særlige tilfælde mere end 100 år. Dette faktum kan aflæses på etiketten idet Armagnac, i modsætning til eksempelvis Cognac, gerne må angive årstal på flasken.
I vores specialdesignede reoler, ligger således adskillige årgange af Armagnac, udelukkende fra den historiske producent Baron de Sigognac. På enkelte af vores restauranter har man endda mulighed for at nippe til den gyldne spiritus i udgaver fra årene i og omkring anden verdenskrig.
Armagnac er derfor ikke kun en fantastisk måde at afslutte et måltid på, men det store udvalg af årgange giver en unik mulighed for at opleve hvordan spiritus kan ændre karakter over tid.