Vælg en side

Vinter 2024

Sæsonmenu

Surdejsboller og smør

Forret
Gravad laks, røget friskostcrème,
rosa peberkornsvinaigrette og bitre salater

Hovedret
250 g okseryg (sirloin) / Family style
– hertil udvalgte sides til deling ved bordet

Dessert
Sæsondessert

Vi tilbyder også vinmenuer. Spørg din tjener.
Serveres i januar og februar 2024. Pris pr. person. Kun mod forudbestilling. Med forbehold for ændringer

675,- pr. person (inkl. vand)

Vores mission

Delikate delebøffer og lækre grønne sideretter

På Restaurant BØF vil vi kreere ultimative smagsoplevelser – for alle.
Derfor er vores koncept at servere førsteklasses oksekød med sæsonens grønne sideretter til deling ved hele bordet, så hver gæst kan smage måltidet i sin helhed.

Oksekødet, vi serverer, er udskæringer af ryggen på kvæget, for det er her, de bedste bøffer sidder. Vi steger vores kød på trækulsgrillen midt i restauranten og serverer det skåret for flankeret af de sideretter, I måtte ønske. Helt enkelt!

Og som vi siger:

”Vi tror på en simpel og ligefrem tilgang til maden, hvor de gode råvarer får lov til at smage af, hvad de er.” 

– og du skal være så hjerteligt velkommen.

Gælder onsdag t.o.m. lørdag

Bring your own wine

På Restaurant BØF elsker vi passion for vin. Hos os kan du onsdag – lørdag medbringe din egen vin at nyde til middagen mod en proppris a 295,- pr. flaske.

Ønsker du at udforske nye vine, er vores omfattende og nøje kuraterede vinkort naturligvis klar. Vi har håndplukket en række exceptionelle vine, der ikke alene komplementerer vores menu, men samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

 

Har du spørgsmål til selskaber, events eller konferencer? Skriv til os på restaurant@restaurantbof.dk
Forbehold for ændringer i menukortet fra dag til dag pga. sæsonens grøntsager. Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Lukket i påsken f.o.m. 28/3 t.o.m 1/4-2024.
Onsdag-lørdag: 17.30 – 22.00

BØF / Åbenrå 8 / 1124 København K



restaurant@restaurantbof.dk
+45 33 11 91 90
CVR-nr.: DK-39097338